xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?> Lue päiväkirjoja - Yksinhuoltajan päiväkirja https://thegraniteempire.com quartz bathroom countertops.
Kiireistä arkea: Vanhemmuuden surut ja ilot
Nimimerkki3
07.03.2007
Olen siinä mielessä onnellisessa asemassa, että olen oma työnantajani. Työnantajani siis tarvittaessa joustaa, mutta toisaalta minun on oltava myös esimerkki muille työntekijöille. Työmoraalini on todella korkea. Ihan pienistä ei töistä olla pois.
Lue lisää...
 
Olen ylpeä siitä, että olemme selvinneet
Saara
19.02.2007
Keskituloisen yksinhuoltajan palkasta ei säästöjä kerry, vaan elämme kädestä suuhun. Se merkitsee sitä, että kaikki isommat hankinnat ostetaan osamaksulla ja töiden loppuminen merkitsisi välitöntä rahojen loppumista. Näitä asioita mietin usein iltaisin sängyssä. Betterworlds www.betterworldbroker.com Broker
Lue lisää...
 
Isä voi pärjätä lasten kanssa yksin
Nimimerkki2
19.02.2007
Pärjään hyvin yksin neljän poikani kanssa, ja kannustan miehiä jaksamaan arjessa.

Lue lisää...
 
Oppikirjaesimerkki tukiverkkojen toimivuudesta
Anita Kaukokari
19.02.2007
Raskaus tuli täydellisenä yllätyksenä enkä siihen aikaan ollut vakituisessa suhteessa. Kuitenkin, jo ennen kuin tein raskaustestin, tiesin että pidän lapsen. Tiesin myös, että helppoa ei tulisi olemaan ilman kumppania, mutta luotin kykyyni etsiä turvaverkkoja itselleni ja lapselleni.
Lue lisää...
 
Lähiäiti ja etä-äiti
Bodil Rosengren
12.02.2007
Katu täytyy askelista, elämä on kuolemista pane käsi käteen ollaan hiljaa…
Häntä rakastin paljon, sua rakastan joskus enemmän, ole mulle vähän aikaa hän.

Mieleeni nousee tuo Juicen Syksyn sävel. Mutta miksi minun pitää kulkea jonkun muun lapsen kanssa, kun ikävöin omaa poikaani aivan mahdottomasti?

Lue lisää...
 
<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 Seuraava > Loppuun >>

Tulokset 1 - 9 / 25