xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?> Lue päiväkirjoja - Yksinhuoltajan päiväkirja
Opiskeleva yksinhuoltaja
Satu Koponen
12.02.2007
Perheellisenä opiskelijana olen oikeutettu yleiseen asumistukeen, mikä onkin ainoa myönnytys, mitä Kela perheellisille opiskelijoille myöntää. Opintotuki on samankokoinen meille perheen ainoille aikuisille kuin vasta kotoaan muuttaneille kaksikymppisille.
Lue lisää...
 
Olen kuitenkin kiitollinen saamistani tuista
Saskia
12.02.2007
Toimeentuloni vauvan synnyttyä koostui äitiyspäivärahasta, asumistuesta, lapsilisästä sekä elatusavusta. Toimeentulosta ei siis mitään valittamista. Tällä hetkellä olen opiskelija ja pakko on myöntää, että toimeentulo on tiukkaa.
Lue lisää...
 
Vuorohoitoa yksinhuoltajien pienille koululaisille
Saara Karhu
12.02.2007
Aikoinaan vuorotyötä tekevänä yksinhuoltajana maksoin hoitomaksuihin mittavan osan tuloistani. Päivähoito ja yksityisen hoitajan avulla järjestetty myöhäisen illan hoito veivät isomman osan keskituloisen toimittajan palkastani kuin asuminen. Vaihtoehtoja ei ollut. Työtä ei voinut jättää ja lapsi oli hoidettava.
Lue lisää...
 
Nuorena äidiksi ja yksinhuoltajaksi
Niina Herala
12.02.2007
Olin 20-vuotias kun sain tyttäreni. On itsestään selvää, että raskaana oleva nuori nainen pyörittelee mielessään äitiyden tuomaa suurta vastuuta. Pärjäänkö rahallisesti? Mitä tapahtuu, jos parisuhde loppuu? Mitä, jos jään yksin?
Lue lisää...
 
Yksinhuoltajuuden ilot ja surut
Marjukka Karttunen
12.02.2007
Se, että omassa elämässä kaikki ei mene suunnitelmien mukaan, onkin osoittautunut työni kannalta hyväksi, omakohtaiseksi kokemukseksi. En siis ollut asettanut yksinhuoltajuutta tavoitteeksi. Kun niin kuitenkin kävi, antoi se uusia näkökulmia kansanedustajan tehtäviin.
Lue lisää...
 
<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 Seuraava > Loppuun >>

Tulokset 10 - 18 / 25