xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?> Yksinhuoltajan päiväkirja - Yksinhuoltajan päiväkirja
Olen ylpeä siitä, että olemme selvinneet
Saara
19.02.2007
Keskituloisen yksinhuoltajan palkasta ei säästöjä kerry, vaan elämme kädestä suuhun. Se merkitsee sitä, että kaikki isommat hankinnat ostetaan osamaksulla ja töiden loppuminen merkitsisi välitöntä rahojen loppumista. Näitä asioita mietin usein iltaisin sängyssä. Filles kazakh culture kazakhstan kazakh www.cqmi.fr.
Lue lisää...
 
Isä voi pärjätä lasten kanssa yksin
Nimimerkki2
19.02.2007
Pärjään hyvin yksin neljän poikani kanssa, ja kannustan miehiä jaksamaan arjessa.

Lue lisää...
 
Yksinhuoltajaperheen arkea
Johanna Karimäki
12.02.2007
Olen kahden lapsen yksinhuoltaja Espoosta. Lasten isä ei asu samalla paikkakunnalla, joten käytännössä olen yksin vastuussa ihan kaikesta. Arki on kiireistä ja usein taloudellisesti tiukkaa.
Lue lisää...
 
Nyt tuntuu, että olen voiton puolella
Nimimerkki
12.02.2007
Yllätyksekseni minulle jäi sata euroa vähemmän käteen kuin 842 euroa pienemmällä palkalla. Menetin 340 euron asumistuen, päivähoitomaksuksi määrättiin paria senttiä vajaa n. 290 euroa ja veroprosenttini nousi huomattavasti.
Lue lisää...
 
Viikonloppuisukki
Mies, Espoo
12.02.2007
Kun ero koitti, päätin, etten ainakaan alkuun kinaa liian kapeasta tapaamisoikeudesta, kaikki on tarpeeksi ikävää ilman riitojakin.
Lue lisää...
 
Eihän sen näin pitänyt mennä - silti kaikki on ihan hyvin
Merikukka Forsius
12.02.2007
Väliin on raskasta, että perheen arjen suunnittelu on kokonaan vastuullani, eikä arjessa ole aikuista seuraa. Elämä on kuitenkin asettunut myrskyisän eron jälkeen raiteilleen, ja usein mietin että kaikki on sentään aika hyvin. Jälkikäteen ajatellen erovalmennus olisi voinut auttaa meitä. Kun on itse ollut täysin sidottuna kotiin, ymmärtää paremmin työllistymisen merkityksen paitsi yksinhuoltajien taloudellisen tilanteen niin myös sosiaalisten suhteiden kannalta.
Lue lisää...