xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?> Yksinhuoltajan päiväkirja - Yksinhuoltajan päiväkirja
Kiireistä arkea: Vanhemmuuden surut ja ilot
Nimimerkki3
07.03.2007
Olen siinä mielessä onnellisessa asemassa, että olen oma työnantajani. Työnantajani siis tarvittaessa joustaa, mutta toisaalta minun on oltava myös esimerkki muille työntekijöille. Työmoraalini on todella korkea. Ihan pienistä ei töistä olla pois.
Lue lisää...
 
Jäädäänkö henkiin?
Leila Mäkelä
12.02.2007
Tilanne on kärjistynyt nyt, kun murrosikä alkoi – siis tyttärellä. Minä pääsin jo sanomasta, että olen selvinnyt hänen kansaan helpolla. Mutta ihan liian aikaisin päästin sen suustani. Nyt olemme elämänvaiheessa, jossa ainoa tavoite on, että selviämme sen läpi hengissä ja jotenkin eheinä. требования two worlds 2: pirates of the flying fortress
Lue lisää...
 
Nuorena äidiksi ja yksinhuoltajaksi
Niina Herala
12.02.2007
Olin 20-vuotias kun sain tyttäreni. On itsestään selvää, että raskaana oleva nuori nainen pyörittelee mielessään äitiyden tuomaa suurta vastuuta. Pärjäänkö rahallisesti? Mitä tapahtuu, jos parisuhde loppuu? Mitä, jos jään yksin?
Lue lisää...
 
Olen kuitenkin kiitollinen saamistani tuista
Saskia
12.02.2007
Toimeentuloni vauvan synnyttyä koostui äitiyspäivärahasta, asumistuesta, lapsilisästä sekä elatusavusta. Toimeentulosta ei siis mitään valittamista. Tällä hetkellä olen opiskelija ja pakko on myöntää, että toimeentulo on tiukkaa.
Lue lisää...
 
70-luvun helsinkiläisen yksinhuoltaja-äidin kokemuksia
Äiti, 64
12.02.2007
Äitiyslomalla pystyin olemaan viisi kuukautta. Sen jälkeinen päivähoitopaikka piti etsiä markkinoilta Hesarin ilmoituksella. Helsingin päivähoitovirastolla ei ollut tarjota yhtään mitään, koska minulla oli vakituinen työ…
Lue lisää...
 
Liian vähän tukea
Jarna Hokkala
12.02.2007
Olen lapseni odotusajasta lähtien ollut yksin. Lapsen isä lupasi kyllä maat ja mannut, mutta toisin kävi. Mieleenikään ei tullu, ettenkö pitäisi lasta. Jouduin asumaan matkustajakodissa Helsingissä ihan viimeisilleni asti raskaana.
Lue lisää...