xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?> Yksinhuoltajan päiväkirja - Yksinhuoltajan päiväkirja mercury wifi
Kiireistä arkea: Vanhemmuuden surut ja ilot
Nimimerkki3
07.03.2007
Olen siinä mielessä onnellisessa asemassa, että olen oma työnantajani. Työnantajani siis tarvittaessa joustaa, mutta toisaalta minun on oltava myös esimerkki muille työntekijöille. Työmoraalini on todella korkea. Ihan pienistä ei töistä olla pois.
Lue lisää...
 
Olen ylpeä siitä, että olemme selvinneet
Saara
19.02.2007
Keskituloisen yksinhuoltajan palkasta ei säästöjä kerry, vaan elämme kädestä suuhun. Se merkitsee sitä, että kaikki isommat hankinnat ostetaan osamaksulla ja töiden loppuminen merkitsisi välitöntä rahojen loppumista. Näitä asioita mietin usein iltaisin sängyssä. http://southafricatoday.net www.iq option. Etf и digital опционах option.
Lue lisää...
 
Jäädäänkö henkiin?
Leila Mäkelä
12.02.2007
Tilanne on kärjistynyt nyt, kun murrosikä alkoi – siis tyttärellä. Minä pääsin jo sanomasta, että olen selvinnyt hänen kansaan helpolla. Mutta ihan liian aikaisin päästin sen suustani. Nyt olemme elämänvaiheessa, jossa ainoa tavoite on, että selviämme sen läpi hengissä ja jotenkin eheinä.
Lue lisää...
 
Lisää tukea yksinhuoltajien arkeen!
Sirkku Ingervo
12.02.2007
Kahden lapsen yhteishuoltajaäitinä, erityisopettajana ja kaupunginvaltuutettuna minusta tärkeintä on hyvä arki. Siihen kuuluu perheen ja työn yhdistäminen, kohtuuhintaiset hoito- ja asumisvaihtoehdot sekä riittävä toimeentulo.
Lue lisää...
 
Joskus tuntuu, että yksinhuoltajalla on suuremmat paineet onnistua
Yksinhuoltaja Tampereelta
12.02.2007
Tukiviidakko oli aikamoista papereiden kanssa sähläämistä ja myös tulojen pilkkoontuminen viiteen eri tukeen ja myös viiteen eri maksupäivään ei tehnyt elämästä mitenkään erityisen helppoa ja joustavaa.

Lue lisää...