xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?> Yksinhuoltajan päiväkirja - Yksinhuoltajan päiväkirja Iq options www.iqoption.es/Brokers_con_Depósito_Mínimo_Bajo Spain
Kiireistä arkea: Vanhemmuuden surut ja ilot
Nimimerkki3
07.03.2007
Olen siinä mielessä onnellisessa asemassa, että olen oma työnantajani. Työnantajani siis tarvittaessa joustaa, mutta toisaalta minun on oltava myös esimerkki muille työntekijöille. Työmoraalini on todella korkea. Ihan pienistä ei töistä olla pois.
Lue lisää...
 
Lähiäiti ja etä-äiti
Bodil Rosengren
12.02.2007
Katu täytyy askelista, elämä on kuolemista pane käsi käteen ollaan hiljaa… IQ Option http://iqoption.ae/ في الامارات العربية
Häntä rakastin paljon, sua rakastan joskus enemmän, ole mulle vähän aikaa hän.

Mieleeni nousee tuo Juicen Syksyn sävel. Mutta miksi minun pitää kulkea jonkun muun lapsen kanssa, kun ikävöin omaa poikaani aivan mahdottomasti?

Lue lisää...
 
Välillä tuntuu, ettei jaksa ja sitten huomaakin vain jaksaneensa
Fiksut pärjää
12.02.2007
Jäin työttömäksi helmikuun lopussa ja Kelan ensimmäinen päiväraha maksettiin toukokuussa. Voin kertoa, ettei paljon naurattanut miettiä mistä ruokaa, mistä rahaa velkojen maksuun.
Lue lisää...
 
Yksinhuoltajaperheen arkea
Johanna Karimäki
12.02.2007
Olen kahden lapsen yksinhuoltaja Espoosta. Lasten isä ei asu samalla paikkakunnalla, joten käytännössä olen yksin vastuussa ihan kaikesta. Arki on kiireistä ja usein taloudellisesti tiukkaa.
Lue lisää...
 
70-luvun helsinkiläisen yksinhuoltaja-äidin kokemuksia
Äiti, 64
12.02.2007
Äitiyslomalla pystyin olemaan viisi kuukautta. Sen jälkeinen päivähoitopaikka piti etsiä markkinoilta Hesarin ilmoituksella. Helsingin päivähoitovirastolla ei ollut tarjota yhtään mitään, koska minulla oli vakituinen työ…
Lue lisää...
 
Liian vähän tukea
Jarna Hokkala
12.02.2007
Olen lapseni odotusajasta lähtien ollut yksin. Lapsen isä lupasi kyllä maat ja mannut, mutta toisin kävi. Mieleenikään ei tullu, ettenkö pitäisi lasta. Jouduin asumaan matkustajakodissa Helsingissä ihan viimeisilleni asti raskaana.
Lue lisää...
 
Viikonloppuisukki
Mies, Espoo
12.02.2007
Kun ero koitti, päätin, etten ainakaan alkuun kinaa liian kapeasta tapaamisoikeudesta, kaikki on tarpeeksi ikävää ilman riitojakin.
Lue lisää...