xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?> Yksinhuoltajan päiväkirja - Yksinhuoltajan päiväkirja
Nokkeluutta ja itsepäisyyttä
Eve Mantu
12.02.2007
Nokkeluutta on myös se, että kävelen työmatkat. Liikuntaharrastuksiin ei ole tällä hetkellä aikaa eikä rahaa.
Lue lisää...
 
Yksinhuoltajuuden ilot ja surut
Marjukka Karttunen
12.02.2007
Se, että omassa elämässä kaikki ei mene suunnitelmien mukaan, onkin osoittautunut työni kannalta hyväksi, omakohtaiseksi kokemukseksi. En siis ollut asettanut yksinhuoltajuutta tavoitteeksi. Kun niin kuitenkin kävi, antoi se uusia näkökulmia kansanedustajan tehtäviin. Описание how to win online contests здесь.
Lue lisää...
 
Nuorena äidiksi ja yksinhuoltajaksi
Niina Herala
12.02.2007
Olin 20-vuotias kun sain tyttäreni. On itsestään selvää, että raskaana oleva nuori nainen pyörittelee mielessään äitiyden tuomaa suurta vastuuta. Pärjäänkö rahallisesti? Mitä tapahtuu, jos parisuhde loppuu? Mitä, jos jään yksin?
Lue lisää...
 
Vuorohoitoa yksinhuoltajien pienille koululaisille
Saara Karhu
12.02.2007
Aikoinaan vuorotyötä tekevänä yksinhuoltajana maksoin hoitomaksuihin mittavan osan tuloistani. Päivähoito ja yksityisen hoitajan avulla järjestetty myöhäisen illan hoito veivät isomman osan keskituloisen toimittajan palkastani kuin asuminen. Vaihtoehtoja ei ollut. Työtä ei voinut jättää ja lapsi oli hoidettava.
Lue lisää...
 
Opiskeleva yksinhuoltaja
Satu Koponen
12.02.2007
Perheellisenä opiskelijana olen oikeutettu yleiseen asumistukeen, mikä onkin ainoa myönnytys, mitä Kela perheellisille opiskelijoille myöntää. Opintotuki on samankokoinen meille perheen ainoille aikuisille kuin vasta kotoaan muuttaneille kaksikymppisille.
Lue lisää...
 
70-luvun helsinkiläisen yksinhuoltaja-äidin kokemuksia
Äiti, 64
12.02.2007
Äitiyslomalla pystyin olemaan viisi kuukautta. Sen jälkeinen päivähoitopaikka piti etsiä markkinoilta Hesarin ilmoituksella. Helsingin päivähoitovirastolla ei ollut tarjota yhtään mitään, koska minulla oli vakituinen työ…
Lue lisää...
 
Väsynyt äiti tarvitsee apua ja tukea
Hanna-Kaisa Sulavuori
12.02.2007
Kodinhoitaja tuli kerran viikossa luonamme käymään ja lasta hoitamaan siksi aikaa, että kävin itse asioilla. Lastensuojelun kautta järjestyi vuokravelkojen selvittely ja toimeentulotuki.
Lue lisää...