xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?> Yksinhuoltajan päiväkirja - Yksinhuoltajan päiväkirja
Olen ylpeä siitä, että olemme selvinneet
Saara
19.02.2007
Keskituloisen yksinhuoltajan palkasta ei säästöjä kerry, vaan elämme kädestä suuhun. Se merkitsee sitä, että kaikki isommat hankinnat ostetaan osamaksulla ja töiden loppuminen merkitsisi välitöntä rahojen loppumista. Näitä asioita mietin usein iltaisin sängyssä. Iq option IQoptions instagram iqoption
Lue lisää...
 
Yksinhuoltajan arkea; vanhemman iloja ja suruja
Aino-Maija Luhulima
12.02.2007
Työnantajien tuki tuntuu vaihtelevan paljon. Työnsaanti on kuitenkin se haastavin osa. Kuka palkkaisi nuoren naisen ja yksinhuoltajan, jos ei työsuhdetta ole jo valmiiksi (puhumattakaan vakityösuhteeseen..)?
Lue lisää...
 
Yksinhuoltajaperheen arkea
Johanna Karimäki
12.02.2007
Olen kahden lapsen yksinhuoltaja Espoosta. Lasten isä ei asu samalla paikkakunnalla, joten käytännössä olen yksin vastuussa ihan kaikesta. Arki on kiireistä ja usein taloudellisesti tiukkaa.
Lue lisää...
 
Yksinhuoltajuuden ilot ja surut
Marjukka Karttunen
12.02.2007
Se, että omassa elämässä kaikki ei mene suunnitelmien mukaan, onkin osoittautunut työni kannalta hyväksi, omakohtaiseksi kokemukseksi. En siis ollut asettanut yksinhuoltajuutta tavoitteeksi. Kun niin kuitenkin kävi, antoi se uusia näkökulmia kansanedustajan tehtäviin.
Lue lisää...
 
Vuorohoitoa yksinhuoltajien pienille koululaisille
Saara Karhu
12.02.2007
Aikoinaan vuorotyötä tekevänä yksinhuoltajana maksoin hoitomaksuihin mittavan osan tuloistani. Päivähoito ja yksityisen hoitajan avulla järjestetty myöhäisen illan hoito veivät isomman osan keskituloisen toimittajan palkastani kuin asuminen. Vaihtoehtoja ei ollut. Työtä ei voinut jättää ja lapsi oli hoidettava.
Lue lisää...
 
Sinkkumutsin toivomuslista uudelle hallitukselle
Tupu
12.02.2007
En ole aivan varma onko Eduskunta oikea elin päättämään näistä asioista, varmuuden vuoksi laitan toiveeni myös joulupukille ja pakkasherralle.
Lue lisää...
 
Väsynyt äiti tarvitsee apua ja tukea
Hanna-Kaisa Sulavuori
12.02.2007
Kodinhoitaja tuli kerran viikossa luonamme käymään ja lasta hoitamaan siksi aikaa, että kävin itse asioilla. Lastensuojelun kautta järjestyi vuokravelkojen selvittely ja toimeentulotuki.
Lue lisää...
 
Eihän sen näin pitänyt mennä - silti kaikki on ihan hyvin
Merikukka Forsius
12.02.2007
Väliin on raskasta, että perheen arjen suunnittelu on kokonaan vastuullani, eikä arjessa ole aikuista seuraa. Elämä on kuitenkin asettunut myrskyisän eron jälkeen raiteilleen, ja usein mietin että kaikki on sentään aika hyvin. Jälkikäteen ajatellen erovalmennus olisi voinut auttaa meitä. Kun on itse ollut täysin sidottuna kotiin, ymmärtää paremmin työllistymisen merkityksen paitsi yksinhuoltajien taloudellisen tilanteen niin myös sosiaalisten suhteiden kannalta.
Lue lisää...