xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?> Lämmin kiitos! - Yksinhuoltajan päiväkirja keskustelualue - Yksinhuoltajan päiväkirja

Yksinhuoltajan päiväkirja keskustelualue

 
Tuulikas
Käyttäjä
Viestejä: 2
graphgraph
 
Lämmin kiitos! - 14.02.07 09:32 Suurkiitos kaikille näille sivuille kirjoittaneille yksinhuoltajille tai etävanhemmille! Tekstit ovat erittäin mielenkiintoisia ja myös poliittisesti antoisia. Toivottavasti mahdollisimman moni poliitikko löytää täältä konkreettisia esimerkkejä siitä, miten hankalassa tilanteessa yksinhuoltajat elävät.
  | | Rekisteröimättömät käyttäjät eivät voi jättää viestejä.
Kisu74
Käyttäjä
Viestejä: 2
graphgraph
 
Vs:Lämmin kiitos! - 30.03.07 18:08 Mie haluaisin kans kiittää siitä, että tämmöinen palsta tuli! Löysin itseni monesta kokemuksesta noita päiväkirjoja selatessani. Yksinhuoltajaperheen arki on erilaista kuin semmoisen, missä molemmat vanhemmat ovat läsnä.

Olen ollut alusta asti yksin poikani kanssa (jouduin vahinkoraskauden satuttua päättämään kumman haluan elämässäni pitää, vielä en ole valintaani katunut kertaakaan) ja lapsen isä ei pidä mitään yhteyttä meihin. Ulosoton kautta maksaa elatusmaksut , joten senkään tiimoilta ei pidä yhteyttä.

Isän puolen muuhun sukuun ollaan pidetty yhteyttä kyllä, varsinkin mummon kanssa on läheiset välit, vaikka välimatkaa on nykyään.
Minä ja poika 8/05
  | | Rekisteröimättömät käyttäjät eivät voi jättää viestejä.